سرخط خبرها
خانه » آشپزی » طرز تهیه تافی توت فرنگی

طرز تهیه تافی توت فرنگی

مواد مورد نیاز برای تهیه تافی توت فرنگی :

 

خمیر پای، پخته به مقدار لازم
توت فرنگی تازه و خرد شده ۴ فنجان
آب یک و نیم فنجان
شکر سه چهارم فنجان
نشاسته ذرت ۲ قاشق غذاخوری
توت فرنگی ۸۵ گرم ژلاتین

 

 

4833uzx6wfhtfeh6wzfx

برای تهیه ی این غذا ابتدا توت فرنگی های برش خورده را روی خمیر پخته پای بچینید تا کاملا محکم شود.در ماهیتابه کوچکی، آب، شکر و نشاسته ذرت را مخلوط کنید و بجوشانید. آنقدر بجوشانید تا این مخلوط غلیظ و شفاف شود. حدوداً ۲ دقیقه طول می کشد تا به این شکل برسد.ماهیتابه را از روی حرارت بردارید و ژلاتین را اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود. سپس آن را روی توت فرنگی ها بریزید و بگذارید سرد شود تا ببندد. حالا می توانید پای توت فرنگی را سرو کنید.

امتیاز شما به این مطب
[Total: 0 Average: 0]

همچنین ببینید

پیاز سوخاری

طرز تهیه پیاز سوخاری

وب ها:در این قسمت از آموزش آشپزی قصد تهیه پیاز سوخاری را برای شما داریم,شما ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


+ شش = 13

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>