سه شنبه , ۲۱ آذر ۱۳۹۶
سرخط خبرها
خانه » آشپزی » طرز تهیه بورقی ترکیه

طرز تهیه بورقی ترکیه

مواد مورد نیاز برای تهیه بورقی ترکیه شامل :

 

پنیر فتا ۲۰۰ گرم
تخم‌مرغ درشت یک عدد
جعفری یک قاشق غذاخوری، ساطوری‌شده
نعناع یک قاشق غذاخوری، ساطوری‌شده
شوید یک قاشق غذاخوری، ساطوری‌شده
خمیر یوفکا یا فیلو ۸تا۱۲ ورقه
روغن مایع به میزان لازم

 

 

e3hpeqtarzr70i39nn

برای تهیه این غذا ابتدا در یک کاسه تخم‌مرغ و سبزیجات را ریخته، سپس پنیر را با چنگال له کرده و با مواد مخلوط کنید.یک قاشق غذاخوری از مایه پنیر را روی خمیر به فاصله یک سانتی‌متر از لبه بریزید، سپس دو طرف آن را جمع کرده و خمیر را لوله کنید. لبه خمیر را با انگشت خیس کرده و آن را ببندید، این کار باعث می‌شود خمیر در روغن باز نشود.روغن را روی شعله متوسط داغ کرده و بسته به اندازه ظرف، بورقی‌ ها را ۲ یا ۳تایی در روغن۵تا۶ دقیقه سرخ کنید تا خمیر برشته و ترد شود.با قاشق سوراخدار، بورقی‌ها را خارج کرده و بعد به‌سرعت سرو کنید. استفاده از سالاد شیرازی و سبزی خوردن درکنار این غذا بسیار لذت‌بخش است.

امتیاز شما به این مطب
[Total: 0 Average: 0]

همچنین ببینید

پیاز سوخاری

طرز تهیه پیاز سوخاری

وب ها:در این قسمت از آموزش آشپزی قصد تهیه پیاز سوخاری را برای شما داریم,شما ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


پنج + 4 =

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>