دوشنبه , ۲۷ آذر ۱۳۹۶
سرخط خبرها
خانه » آشپزی » خوشمزه شدن غذا فقط با هویج

خوشمزه شدن غذا فقط با هویج

اکثر افراد پس از آبگیری هویج تفاله هایش را دور می ریزند اما جالب است بدانید که با تفاله های هویج که به ظاهر بی کاربرد به نظر می رسند می توانید در آشپزی استفاده کنید . پس از آبگیری هویج تفاله هایش را در فریزر بگذارید و با ادامه مطلب همراه ما باشید تا روش استفاده از تفاله های هویج را در آشپزی بیاموزید .

هویج6

به اندازه پودر گردو که در خورش فسنجان می ریزید و یا کمی کمتر از آن به خورش فسنجان تفاله هویج اضافه کنید . البته ابتدا تفاله هویج را در روغن تفت دهید و سپس به خورش اضافه کنید . در این صورت خورش فسنجان مزه ای و رنگی فوق العاده می گیرد .

برای اینکه سوپ لعاب بیشتری داشته باشد و مزه بهتری پیدا کند کمی تفاله هویج به آن اضافه کنید .

می توانید مقداری از تفاله های هویج را به مایه کوکوی سبزی یا سیب زمینی اضافه کنید البته سعی کنید از تفاله های تازه در مایه کوکو استفاده کنید تا طعم بهتری پیدا کند .

IMAGE633980343003372500

به پیاز رنده شده ای که برای پخت مرغ استفاده می کنید کمی تفاله هویج اضافه کنید در کنار طعم بهتر بوی مرغ را کم می کند .

ماست و تخم مرغ و زعفران و نمک و اکنون کمی تفاله هویج را در ته قابلمه برنجتان که از قبل روغن در آن داغ کرده‌اید پخش کنید و یک ته‌دیگ هویج خوشمزه درست کنید.

امتیاز شما به این مطب
[Total: 27 Average: 3.2]
خوشمزه شدن غذا فقط با هویج در تاریخ مرداد ۸, ۱۳۹۴ امتیاز 5.0 از 5

همچنین ببینید

پیاز سوخاری

طرز تهیه پیاز سوخاری

وب ها:در این قسمت از آموزش آشپزی قصد تهیه پیاز سوخاری را برای شما داریم,شما ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


− سه = 2

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>