دوشنبه , ۲۰ آذر ۱۳۹۶
سرخط خبرها
خانه » آشپزی » طرز پخت غذای محلی تتالی

طرز پخت غذای محلی تتالی

ته تالی یا تتالی یکی از غذاهای محلی است که در اراک تهیه می شود. این یک نوع غذای گوشتی محسوب می شود که به عنوان شام، با نان میل می شود. مواد داخلی این غذا بسیار مغذی بوده و می تواند یک غذای کامل به حساب آید. در این مقاله به آموزش پخت تتالی می پردازیم

tatali

مواد اولیه

 گوشت چرخ کرده  ۵۰۰ گرم
 سیب زمینی متوسط  ۴ عدد
 پیاز بزرگ  ۳ عدد
 گوجه فرنگی  ۶ عدد
 فلفل دلمه بزرگ  ۱ عدد

طرز تهیه

ابتدا دو تا از پیاز ها را به صورت ریز و نگینی خرد می کنیم و در میزان مورد علاقه ای از روغن در تابه ای تفت می دهیم. بعد از این، پیاز سوم را هم رنده می کنیم و به گوشت چرخ شده اضافه می کنیم و حسابی ورز می دهیم تا با پیاز ها یک دست شود. به گوشت چرخی ادویه جات مثل نمک و فلفل اضافه می کنیم. در نهایت به میزان مورد نظر از پیازها را روی کف دست پهن کرده و روی پیازهای در حال تفت قرار می دهیم.

در ادامه سیب زمینی ها را پوست گرفته و به طور حلقه ای خرد کرده و روی گوشت ها می چینیم. نهایتا چاشنی ها که شامل غوره، لواشک، فلفل سیاه، زردچوبه، نمک، رب گوجه فرنگی است را روی این مایع میریزیم و رب گوجه را به صورت آب کرده، روی کل مایع می ریزیم و درب ظرف را می گذاریم تا مواد داخلی با بخار داخل ظرف بپزد.

این غذا حدود سی دقیقه نیاز به پخت دارد.

 

امتیاز شما به این مطب
[Total: 1 Average: 1]

همچنین ببینید

پیاز سوخاری

طرز تهیه پیاز سوخاری

وب ها:در این قسمت از آموزش آشپزی قصد تهیه پیاز سوخاری را برای شما داریم,شما ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


× 1 = پنج

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>