دوشنبه , ۲۰ آذر ۱۳۹۶
سرخط خبرها
خانه » آشپزی » دستورالعمل درست کردن پانساروتی

دستورالعمل درست کردن پانساروتی

پانساروتی نام غذایی است که امروز در بخش آموزش آشپزی وب ها قصد داریم به آن بپردازیم. اگر با نام آن کمی بیگانه اید می توانید با مواد لازم و طرز تهیه آن آشنا شوید و نام دلخواه خود را بر آن بگذارید

http://www.webha.ir/news/cooking-instructions-pansarvty/

مواد اولیه

كلم‌بروكلي ۱۵۰ گرم
قارچ ۲۰۰ گرم
کدو ۱۵۰ گرم
خميرپيتزا يا نان ۲۰۰ گرم
پنيرپيتزا ۱۰۰ گرم
سس گوجه‌ فرنگي دو قاشق غذاخوري
روغن ‌زيتون يك قاشق غذاخوري
ميگو شش عدد
گوجه مينياتوري شش عدد
نمك و فلفل به ميزان لازم

 

طرز تهیه

دستور العمل پانساروتی به شرح زیر است:

در ابتدا سبزی هایی که ذکر شده را در تابه ای تفت دهید. کمی خمیر پیتزا را باز کنید و سس گوجه را در وسط آن ها قرار بدهید. سس را کاملا روی خمیر پهن کنید. پنیر ها را روی سس بریزید.

حالا نوبت به سبزی های تفت داده شده می رسد، سبزی ها را هم روی آن بریزید. کمی روغن زیتون روی آن بریزید. خمیر را به صورت لول کرده و رولت مانند می بندیم بعد برش هایی به اندازه ی دلخواه به آن می دهیم.

حالا می توانید میگوی تفت داده شده را هم به ان اضافه کنید و با هر چه که دوست دارید مثل گوجه فرنگی آن را تزیین کنید.

همانطور که گفته شد می توانید از نان به جای خمیر استفاده کنید.

امتیاز شما به این مطب
[Total: 0 Average: 0]

همچنین ببینید

پیاز سوخاری

طرز تهیه پیاز سوخاری

وب ها:در این قسمت از آموزش آشپزی قصد تهیه پیاز سوخاری را برای شما داریم,شما ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


دو + 9 =

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>