دوشنبه , ۲۰ آذر ۱۳۹۶
سرخط خبرها
خانه » آشپزی » ته چین گوشت مازندرانی

ته چین گوشت مازندرانی

یکی از غذاهای محلی استان مازندران ته چین گوشت می باشد که روش تهیه آن کمی متفاوت با ته چین های دیگر است . در واقع هر غذایی از هر مکانی که باشد با رنگ و بوی خود اصالت خود را نشان می دهد و این ته چین بی نظیر در کنار رنگ و طعم فوق العاده  سرشار از مواد پروتئینی مورد نیاز بدن می باشد. این خوراک به دلیل داشتن چغندر، پیاز و آلوی خشک بدن را در مقابل امراض عفونی مقاوم ساخته و در بهبود جراحات نقش مهمی دارد. ته چین اگر چه غذایی برای تمام فصول است اما به نوعی غذای نیمه رسمی عید، شب یلدا و تیرماه سیزده شو می‌باشد. حضور ته چین مازندرانی در اعیاد مذهبی به ویژه نذری‌های انفرادی ماه محرم هم دیده می‌شود.

13974228072494

مواد لازم ته چین گوشت مازندرانی :

برنج ۸۰۰ گرم
گوشت قرمز ۴۰۰ گرم
سیب زمینی ۱۰۰ گرم
چغندر ۲۰۰ گرم
پیاز ۱۰۰ گرم
آلوخشک ۱۰۰ گرم
نمک ۱۰ گرم
فلفل ۵ گرم
زردچوبه ۱۰ گرم

طرز تهیه:

۱ – برنج را شسته بعد از کمی خیساندن، داخل آب از قبل جوش آمده ریخته تا به حد آبکشی برسد. اما برای اینکه برنج شل و شفته نشود کمی زودتر از حد معمول و به اصطلاح کال آبکشی می‌شود.

۲ – پیاز را خرد کرده سیب زمینی و چغندر را قطعه قطعه می‌کنند.

۳– گوشت و دیگر مواد را به نمک و فلفل و زردچوبه آغشته می‌کنیم.

۴ – ته قابلمه را با کمی روغن چرب کرده مقداری از برنج را در ته آن می‌ریزند.

۵ – گوشت خام را روی برنج گذاشته با مواد دیگر سطح گوشت را می‌پوشانند.

۶– باقی برنج را روی گوشت و مواد داخل قابلمه می‌ریزیم.

۷ – برنج را به مدت سه الی چهار ساعت روی حرارت ملایم می‌گذارند تا خوب دم بکشد و گوشت داخل آن بپزد.

امتیاز شما به این مطب
[Total: 84 Average: 2.7]
ته چین گوشت مازندرانی در تاریخ مرداد ۲۴, ۱۳۹۴ امتیاز 5.0 از 5

همچنین ببینید

پیاز سوخاری

طرز تهیه پیاز سوخاری

وب ها:در این قسمت از آموزش آشپزی قصد تهیه پیاز سوخاری را برای شما داریم,شما ...

یک دیدگاه

  1. غذاهای شمالی خیلی خوش آب و رنگ و خوشمززززه هستند
    این غذا واقعا خوشمزه هست
    مرررسی

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


دو × = 6

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>