یکشنبه , ۲۶ آذر ۱۳۹۶
سرخط خبرها
خانه » آشپزی » دستور پخت بورک

دستور پخت بورک

بورک غذایی است که از کلم برگ و محتویاتی نظیر مرغ و سیب زمینی تهیه شده و بسیار مقوی است. هر چند به عنوان پیش غذا استفاده می شود اما مواد تغذیه ای کامل دارد. آموزش آشپزی امروز ما اختصاص به بورک دارد

BORAK

مواد لازم

 مرغ پخته و ریش ریش شده ۳۰۰ گرم
 سیب زمینی رنده شده ۱ عدد
 پیاز خرد شده ۱ عدد
 هویج رنده شده ۱ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
آویشن به میزان لازم

دستور پخت

در شروع کار، کلم سفید را کمی شسته و برگ های ان را جدا می کنیم. توجه کنید که برگ ها آسیب نبینند. برگ ها را در آب در حال جوشیدن ریخته و ۵ دقیقه صبر می کنیم تا نرم شوند.

بعد از ۵ دقیقه آن را سریع صاف می کنیم تا خنک شود

پیاز را کامل تفت دهید و سیب زمینی ها را به آن اضافه کنید تا تفت بخورد و علاوه بر این بعد از چند دقیقه، به آن هویج را اضافه کنید.

بعد از این باید مرغ را با ادویه و نمک، به قابلمه اضافه کنید و کمی درب آن را بگذارید تا قوام آید .

بعد از این، می توانید به راحتی مواد را که سرد شده اند، در برگ ها پیچیده و رول کنید و در تخم مرغ زده شده قرار دهید تا هنگام سرخ کردن رنگ زیبایی به خود بگیرند.

 

امتیاز شما به این مطب
[Total: 0 Average: 0]

همچنین ببینید

پیاز سوخاری

طرز تهیه پیاز سوخاری

وب ها:در این قسمت از آموزش آشپزی قصد تهیه پیاز سوخاری را برای شما داریم,شما ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


دو × 9 =

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>