پنج شنبه , ۲۳ آذر ۱۳۹۶
سرخط خبرها
خانه » آشپزی » طرز تهیه کباب میگو

طرز تهیه کباب میگو

602640_920

 

وب ها:سلام خدمت شما کدبانو ها امروز قصد داریم برای شما طرز تهیه کباب میگو را آموزش بدهیم خیلی آسان می باشد تهیه این کباب با ما همراه باشید.

مواد لازم:

۶ عدد میگو سایز متوسط برای هر نفر
۱ عدد فلفل دلمه ای
۱ عدد پیاز
۱ ق س سویا سس
به میزان لازم ادویه میگوی آسیایی ملقب به ۵ ادویه
۱ حبه سیر خرد شده
۲ عدد سیخ باریک چوبی

 

طرز تهیه:

شما باید برای کباب میگو ,میگو های درشت خریداری کنید زیرا میگو درشت برای کباب کردن عالی می باشد.بعد از خرید میگو شما باید میگو را تمییز کنید که تمییز کردن میگو راحت و آسان تر از ماهی می باشد شما فقط باید پوست سر آنها جدا کنید و رگ کمر آنها (اگر برای کباب کردن میگو نباشد باید دم آنها هم جدا کنید) اگر دم میگو برای کباب کردن جدا نکنید خیلی بهتر می باشد زیرا برای سیخ زدن راحت و برای میل کردن هم بهتر می باشد و هنگام صرف شما دم آن را جدا کنید.

سپس شما یک عدد پیاز را رنده کنید,سویاسس، ‌۵ ادویه و سیر در یک ظرف مناسب بریزید و حسابی همراه میگو ها مخلوط کنید و مدت ۲۰ ساعت یا کمی بیشتر درون یخچال قرار دهید.

حال شما می توانید روز بعد پیاز و فلفل دلمه ای به صورت تکه کوچیک یا اینکه فرم بدهید تیکه کنید ,سپس میگو را از درون سس بیرون بیاورید و اینگونه یه سیخ بزنید که هم میگو و هم پیاز و فلفل دلمه روی سیخ باشد (برای هر سیخ تقریبا ۳ عدد میگو مناسب می باشد).حال بعد از کباب شدن شما می توانید آن را برنج سفید میل کنید.

 

DSC_0015

این دو عکس را یکی بازدید کنندگان بعد از تهیه کباب میگو برای ما فرستاد .

DSC_0025

امتیاز شما به این مطب
[Total: 1 Average: 5]

همچنین ببینید

پیاز سوخاری

طرز تهیه پیاز سوخاری

وب ها:در این قسمت از آموزش آشپزی قصد تهیه پیاز سوخاری را برای شما داریم,شما ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


× سه = 6

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>