دوشنبه , ۲۰ آذر ۱۳۹۶
سرخط خبرها
خانه » آشپزی » آشنایی با انواع و مقدار سبزی ها در آشپزی

آشنایی با انواع و مقدار سبزی ها در آشپزی

f15f26

اگر با انواع سبزیجات و مقدار استفاده آن ها در غذاهای مختلف آشنایی ندارید در این مطلب خلاصه ای از بهترین کاربردهای سبزیجات در غذاهای مختلف را برایتان تهیه کرده ایم تا در آشپزی از ان ها بهره ببرید .

xa67bmnroljo8cmhnb8p

آشنایی با انواع سبزی ها و مقدار آن ها :

قورمه سبزی : دو واحد تره + يک واحد جعفری ( بعضی ها مقدار کمی شنبليله يا اسفناج هم اضافه می کنند كه لعابدار شود . )

سبزی پلو : دو واحد تره + یک واحد جعفری + كمی شويد + سير تازه ريز شده یا دو سه حبه سير معمولی

كوكو سبزی : می توانید از همان سبزیجات سبزی پلو استفاده کنید یا فقط تره بریزید که می شود کوکوی تره .

آش : تره + جعفری + گشنيز + اگه فصل اسفناج بود اسفناج و اگه نبود برگ چغندر . اگه دوست داريد آش معطر شود كمی هم ترخون در آن بريزيد . اگر سبزيتان فريزری بود برای اين كه عطر سبزی تازگی بگيرد موقع پخت يک دسته ی كوچولو گشنيز داخلش خرد كنيد .

دلمه : مرزه + تره + شويد ( خيلی كم چون عطر شويد نافذه می باشد )

آب دوغ خيار : مرزه + شويد + پيازچه

امتیاز شما به این مطب
[Total: 96 Average: 2.5]
آشنایی با انواع و مقدار سبزی ها در آشپزی در تاریخ خرداد ۱۷, ۱۳۹۴ امتیاز 5.0 از 5

همچنین ببینید

قلب های شیرین شکلاتی

طرز تهیه قلب های شکلاتی

وب ها:قلب های شکلاتی که ما برای شما دستور پخت آن می دهیم مخصوص مناسبت ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


8 × = شصت چهار

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>