سرخط خبرها
خانه » آشپزی » روش ساده کنسرو کردن سبزیجات با روغن

روش ساده کنسرو کردن سبزیجات با روغن

دستورالعمل آشپزی: تقریبا انواع سبزیجات را می توانیم کنسرو کنیم از جمله، قارچ، گوجه گیلاسی، نخودفرنگی و بادمجان  برای اینکارباید از روغن زیتون فراوان استفاده کنیم:

hou2930

برای کنسرو کردن سزیجات ابتدا انها شسته خشک کرده وسپس خرد می کنیم ودرآب جوش و سرکه برای چند دقیقه می جوشانیم و بعد روی کاغذهای جذاب آب پهن کرد تا آب اضافه آنها گرفته شود. بعد آنها را در ظروف استریل ریخت و به آن روغن اضافه کرد تا جایی که هیچ فضای خالی و پرهوایی در ظرف باقی نماند بهتر است حین کنسرو کردن به آن برگ‌های معطر سبزیجات و کمی فلفل هم اضافه کنیم طی چند هفته سبزیجات آماده مصرف می‌شود و تا ۱۲ ماه نیز می‌توان آنها را نگهداری کرد. نحوه کنسرو به این شکل بسیار ساده است ،

امتیاز شما به این مطب
[Total: 1 Average: 5]

همچنین ببینید

پیاز سوخاری

طرز تهیه پیاز سوخاری

وب ها:در این قسمت از آموزش آشپزی قصد تهیه پیاز سوخاری را برای شما داریم,شما ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


× 5 = چهل

شما می‌توانید از این دستورات HTML استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>